Priser og værelser

 

Enkeltværelse: dkk 325,00 pr. døgn
2 sengs værelse: dkk 425,00 pr. døgn

Familieværelse: dkk 575 pr. døgn (2 voksne + 2 børn max 12 år)

Lej hele stedet (4x2-seng, 2 enkelt, 2 familieværelser) fra fredag til søndag i perioden 1.10-28.2 for 5400,00 ekskl. linned pakker og morgenmad. Der er mulighed for ekstra opredninger på flere af værelserne.


Ekstra person i enkelt eller 2 sengs værelse: dkk 75,00 pr. døgn

Tillæg for hund: 50,- pr. hund, pr. nat

Priserne er inkl. moms og eksl. linnedpakke og morgenmad

Linned/håndklæde pakke: kr. 50,- pr. person

Morgenmad: kr. 75,- pr. person

Indtjekning fra kl. 14 - udtjekning senest kl. 10

Store lyse værelser med eget bad og toilet. Billig overnatning om du skal til fest på Næsbjerghus, er turist, skal på fisketur i omegnen eller er håndværker, der mangler et rart sted at bo. Hotel standard, hvor du får komforten, men også friheden til at lave din egen mad og masser af plads i de store værelser. Perfekt til dagsture til vesterhavet, Legoland, lalandia eller byture til Esbjerg, Ribe eller Varde.

2 sengs værelser

Store lyse værelser i den tidligere kostald. Alle har eget bad og toilet. Desuden er der tv og frit internet. Der er god plads til et par opredninger.

udlejning af værelser på tidligere gård. Billig overnatning i dejlige omgivelser. Tæt på skov og natur og ikke langt til turist attraktioner som blåvand, henne, esbjerg, legoland, ribe og varde. Dejligt overnatningssted for gæster, der skal til sommersang eller andre koncerter i Mariehaven.

Enkeltværelser

store lyse enkeltværelser med eget bad og toilet i den tidligere lade. værelserne har eget tv og frit internet. Der er god plads til en ekstra opredning.

Store lyde værelser med eget bad og toilet. nær skov og strand og centralt placeret i forhold til esbjerg, blåvand, henne, ribe, varde og legoland.

Familie værelse

Dejligt værelse med 2 enkelt senge og køjeseng. Perfekt til en familie. Med eget bad/toilet og adgang til fællesrum/køkken